Voor het bekleden van trappen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. U heeft een keuze uit een aantal bekledingen: tapijt, traploper en harde vloeren zoals marmoleum en vinyl. Deze drie soorten trapbekleding worden hieronder uitgebreid omschreven. Graag bespreken wij de mogelijkheden en uw wensen tijdens een afspraak.

Trap met tapijt bekleding:
U heeft de mogelijkheid om uw trap te bekleden met tapijt. Een tapijt bekleding op uw trap dempt het geluid van voetstappen en voelt heerlijk warm en zacht aan. Op een trap die met tapijt is bekleed, wordt de kans op uitglijden ook verminderd, daar deze als een antislip werkt.
Wanneer u kiest voor tapijt op uw trap, wilt u daar uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Om de levensduur van uw tapijt aanzienlijk te verlengen, adviseren wij om een ondertapijt te gebruiken. Zo kunt u optimaal genieten van het tapijt op uw trap.

Traploper:
Een traploper op trappen geeft een strakke, traditionele uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een traploper kan op iedere trap op maat gemaakt worden door onze professionals.
Trappen worden intensief gebruikt. Het is daarom van belang om te kiezen voor de juiste kwaliteit traploper die jarenlang meegaat. Een goede kwaliteit traploper siert uw hal. Zeker in combinatie met de juiste traproede. Vraag eens naar de mogelijkheden voor het leggen van een traploper. Wij geven u hierin uiteraard het juiste advies en denken graag met u mee over passende oplossingen.

IMG-20150213-WA0002Harde vloeren:
Een veel gebruikte manier voor het bekleden van trappen is door gebruik te maken van harde vloeren zoals marmoleum, novilon of vinyl. Marmoleum is iets dikker en is verkrijgbaar in vele patronen en vormen. Marmoleum, novilon en vinyl zijn zeer hygiënische producten. Het is eenvoudig en snel te reinigen en laat bacteriën geen kans zich te ontwikkelen. Het is dus uitermate geschikt voor personen met astma-aandoeningen of met een allergie
Trappen met harde vloeren worden altijd afgewerkt met een trapkant van aluminium of pvc. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Trap bekleden:
Het bekleden van trappen wordt uitgevoerd door een professional. Het zorgvuldig leggen van trapbekleding vergt de nodige kennis, voor zowel tapijt, traploper als harde vloeren. Hadé Collection is al jarenlang specialist op het gebied van trappen bekleden. Wij zorgen ervoor dat aan alle verwachtingen wordt voldaan.
Maak eens een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag.